неділя, 22 квітня 2018 11:46

"Наїхав на воєнних пішоходів": бойовик Ходаковський поскаржився на п'яного Басуріна

"Наїхав на воєнних пішоходів": бойовик Ходаковський поскаржився на п'яного Басуріна
Бойовик Ходаковський поскаржився на Басуріна. Фото: Вікіпедія

Керівник банди терористів ДНР "Восток" Олександр Ходаковський заявив, що "заступник командувача оперативного командування" угруповання "ДНР" Едуард Басурін став учасником ДТП.

Про це Ходаковський написав в соцмережі Facebook під псевдонімом "Олександр Сергєєв". Його основна сторінка заблокована.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У центрі "керівництво" їсть перепілок, а окраїні продають "Доширак"" - у ДНР назріває бунт

"До сих пір ще ні-ні, та й проскакують розмови про мою поїздку до лінії фронту і оголення такої нелюбої нам правди про сокровенне. Добре ті, хто на зарплаті, - їм належить говорити те, що від них вимагається. Ось Басурін - не дурний же мужик, і сам прекрасно розуміє стан справ, але став відверто "головою, що говорить", причому говорить іноді повну ахінею. Розуміє, нічого вдіяти не може, - тому і п'є, а по п'яні робить наїзди на військових пішоходів", - стверджує Ходаковський.

Додаткової інформації він не надав.

Раніше колишній ватажок терористичного батальйону "Восток" Олександр Ходаковський розповів, що "ДНР занепала". Мовляв, жителям не варто сподіватися на "підйом економіки", поки не закінчаться бойові дії на Донбасі.

Зараз ви читаєте новину «"Наїхав на воєнних пішоходів": бойовик Ходаковський поскаржився на п'яного Басуріна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути