середа, 18 квітня 2018 12:09

"У центрі "керівництво" їсть перепілок, а окраїні продають "Доширак"" - у ДНР назріває бунт

"У центрі "керівництво" їсть перепілок, а окраїні продають "Доширак"" - у ДНР назріває бунт
Люди поскаржилися на "свята" в ДНР. Фото: Верховный Суд ДНР

Жителі окупованого російськими найманцями-терористами Донецька розповіли, що ватажки ДНР перетворили заходи, змагання та концерти популярних виконавців на похмуру подобу свят.

До Дня космонавтики окупанти розважали концертом з російськими артистами, які давно втратили свою популярність - групою "Блестящие", групою "Градусы" і Марком Тішманом - учасником "Фабрики зірок" десятирічної давності, передає "Донпрес".

"Виявилося, що для багатьох донеччан і це свято. У парку Щербакова було не проштовхнутися перед сценою. У натовпі "губилися" телефони, військові квитки і російські паспорти. Їх власники на наступний день скиглили у соціальних мережах з проханням "повернути за винагороду". Загалом, славно відзначили День космонавтики", - повідомляється.

Жителі Донецька відзначають, що в окупованому місті тепер немає і майданчиків для проведення свят. У парку ім. Щербакова площа перед сценою може зібрати не більше 3-4 тисяч людей, в той же час, палац молоді "Юність" стоїть зруйнований після обстрілу ще 2014 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Градуси" і "Блєстящіє" розважали ДНР - бойовики показали фото концерту

"Ми вже звикли, що будь-які спроби окупаційної влади розважити населення, перетворюються на щось сумне. Розважають ярмарками з дешевими товарами. Коли в центрі проходять якісь розваги - околиці, особливо ті, що біля лінії фронту, страшенно обурюються. Воно й зрозуміло: в центрі Донецька на бульварі Пушкіна ватажки ДНР їдять перепілок та шашлички, а на Жовтневому селищі згорілий ринок за чотири роки не демонтували, і пара продавців продають там "Доширак" і курячі лапи", - розповідають жителі.

Колишній ватажок терористичного батальйону "Восток" Олександр Ходаковський заявив, що жителям ОРДО не варто сподіватися на "підйом економіки", поки не закінчаться бойові дії на Донбасі.

Зараз ви читаєте новину «"У центрі "керівництво" їсть перепілок, а окраїні продають "Доширак"" - у ДНР назріває бунт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути