середа, 18 квітня 2018 09:17

ДНР занепала: Ходаковський розповів, як живеться в "республіці"

ДНР занепала: Ходаковський розповів, як живеться в "республіці"
Ходаковський "потріпав" Захарченка через занепад ДНР. Фото: Уніан

Колишній ватажок терористичного батальйону "Восток" Олександр Ходаковський заявив, що жителям ОРДО не варто сподіватися на "підйом економіки", поки не закінчаться бойові дії на Донбасі.

Бойовик розповів, як насправді розвивається економіка терористичних "республік", передає "Донпрес".

"Трамваї, кажеш? Кха! Вирили яму під стапель, вона заповнилася водою - стали в розгубленості. Перший республіканський супермаркет повинен контрагентам сімсот мільйонів рублів, постачальники продукції в ДНР свідчать, що оборот скоротився в сім разів! Те, що виручали за день, - тепер за тиждень. І чим довше війна - тим важчі будуть наслідки", - розповів він.

Ходаковський провів паралель між занепадом терористичних формувань і Радянським Союзом.

"Це тільки під час Союзу можливе було зростання економіки у воєнний час, але тоді не було бариг державного масштабу, та й економіка була вузькоспеціалізована. Ситцеві сукні і килими народ побачив уже набагато пізніше, коли почали налагоджувати легку промисловість і злегка повернулись від війни до людей. Так що не сваріть мене сильно - я розумію, що говорю", - додав терорист.

Крім того, терорист пройшовся по діяльності нині діючого ватажка ДНР Олександра Захарченка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Верніть все взад" - жителів ЛНР "розважає" місцевий банкінг

"Розумію людей, які вимовляють закиди на мою адресу, що я ухилився в окопи і оборону, коли непогано було б і про економіку поговорити. Ви знаєте, вловив у собі особливу тягу не брехати - в цьому все питання. Я ж, як і всі, що не витканий з достоїнств, і в цілому тип ще той, але зірки, чи що, або парад планет, або ще що ... не знаю. Треба піднімати економіку, - так говорять. Маячня, - так говорю. Поки війна не закінчиться - ні про який підйом мови бути не може", - розповів Ходаковський.

Жителі окупованої російськими найманцями-терористами Горлівки повідомили, що з 1 травня знімаються нині діючі обмеження на продаж стартових пакетів "Фенікс". У поштових відділеннях, в яких продають сім-карти оператора бойовиків розповіли, що відмінять обмеження на продаж карт в одні руки.

Зараз ви читаєте новину «ДНР занепала: Ходаковський розповів, як живеться в "республіці"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути