неділя, 17 лютого 2019 18:51

На Донбасі бойовики гатили із заборонених мінометів

На Донбасі бойовики гатили із заборонених мінометів
Бойовики шість разів обстріляли українських військових. Фото: Сensor

На Донбасі впродовж дня бойовики шість разів обстріляли українські позиції.

Зареєстровано п'ять випадків застосування озброєння, забороненого Мінськими домовленостями. Про це повідомляє прес-служба Операції об'єднаних сил в Facebook.

"У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Схід" окупанти обстріляли позиції наших захисників: з мінометів калібру 120 та 82 мм – поблизу населеного пункту Лебединське; з мінометів калібру 120 мм та озброєння бойової машини піхоти БМП-1 – біля селища Піски; з мінометів калібру 82 мм – в районі населеного пункту Водяне та, вдруге, з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї; з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – поблизу населеного пункту Павлопіль.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник обстріляв українських захисників з мінометів калібру 82 мм та великокаліберних кулеметів поблизу села Катеринівка", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія відправила воювати на Донбас студентів

Внаслідок обстрілів один український військовослужбовець отримав поранення.

Сьогодні у центрі Києва зібрались учасники маршу захисників Дебальцевого. Йдуть маршом від будівлі Київської міської адміністрації до Софіївської площі. Такі заходи проводять уже вчетверте.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі бойовики гатили із заборонених мінометів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути