середа, 10 липня 2019 18:51

Їхала за пенсією чоловіка: на блокпосту затримали найманку терористів

Їхала за пенсією чоловіка: на блокпосту затримали найманку терористів
Жінка працювала на терористів. Фото: поліція

Поліція затримала найманку бойовиків на блокпосту під Волновахою.

Її арештували під час перевірки документів у рейсовому автобусі, який прямував із тимчасово окупованої території, повідомляє ГУНП Донецької області.

36-річна жителька Донецька почала працювати на окупантів у грудні 2014-го. Знайома запропонувала їй допомагати в приготуванні їжі для бойовиків. Через місяць, отримавши обіцяні гроші, підозрювана звільнилася.

На початку 2015-го командир однієї з військових частин бойовиків запросив її працювати кухарем на лінії розмежування в Мар'їнському районі. Жінка погодилася. На місці їй показали територію дислокації військових і записали в їхні ряди. Жінка носила військову форму і автомат Калашникова. Бойовики пояснювали, що без зброї пересуватися містом заборонено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни готуються до наступу на Станицю Луганську - Снєгирьов

Жінка працювала 6 місяців, після чого перестала вірити російській пропаганді і пішла зі складу незаконного збройного формування. Повернувшись додому, колишня найманка вела прихований спосіб життя і займалася домашнім господарством.

Поліція її викрила під час спроби перетнути один із блокпостів, щоб на мирній території отримати пенсію померлого чоловіка.

Нині жінці повідомлено про підозру.

У мережі стали відомі імена бойовиків, яких останніми днями знищили на Донбасі. Про це повідомляє проукраїнський блогер Necro Mancer на своїй сторінці у Twitter.

Зараз ви читаєте новину «Їхала за пенсією чоловіка: на блокпосту затримали найманку терористів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути