Ексклюзиви
субота, 26 жовтня 2019 17:05
Сергій Демчук
Сергій Демчук
Журналіст

Футболістище

– Ми – не Росія, яка обіграла Шотландію і всім розповідає, що виграє Євро, – сказав після перемоги над Португалією нападник збірної України Роман Яремчук.

Ці слова здійняли в Росії справжню бурю. На компліменти не скупляться ні користувачі соцмереж, ні знаменитості. Коментатор Василь Уткін, який під час Євро-2012 працював на українському каналі "Футбол", обізвав Романа Яремчучелом.

Колишній нападник київського "Динамо" Сергій Юран, який давно оселився в Москві, розродився гнівною тирадою: "Таких футболістів називають футболістіками. З українських гравців, які виступають у топ-клубах, можна згадати лише Зінченка. Завдяки російському чемпіонату. Його взяли в Уфу, а потім поїхав далі".

Юрана в Україні називають зрадником, бо ухитрився перебігти двічі: пограв у київському "Динамо" і пере­йшов до московського "Спартака", а згодом – у збірну РФ. Юрану відповів наш коментатор Віктор Вацько, натякнувши на його тренерську кар'єру в одній із нижчих російських ліг:

"Колись у київському "Динамо" в Юрана було прізвисько Барсик. Ось вам реакція чистого Барсика на слова Роми Яремчука про те, що до успіху треба ставитися спокійно. І на тлі рівня Юрана-тренера Яремчук – не футболістик, а футболістище. Як Зідан", – написав у Twitter.

Тим часом Роман Яремчук відповів як справжній нападник. Забив 19 жовтня свій п'ятий гол у чемпіонаті Бельгії

Зараз ви читаєте новину «Футболістище». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути