понеділок, 23 липня 2018 12:59

З'явилися нові кадри фільму по всесвіту Джоан Роулінг

З'явилися нові кадри фільму по всесвіту Джоан Роулінг
Опублікували новий трейлер фільму "Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда". Фото: "Прямий"

Студія Warner Brs опублікувала свіжий ролик фільму по всесвіту Джоан Роулінг "Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда" режисера Девіда Єйтса.

Перший фільм закінчився тим, що Ньют Скамандер разом з Магічним Конгресом США спіймав найнебезпечнішого темного чарівника Ґелерта Ґріндельвальда. Проте Ґріндельвальд все ж зумів утекти. Він згуртував навколо себе чимало однодумців, що бажають лише одного – домінування чистокровних чарівників над немагічними істотами. Перешкодити планам Ґріндельвальда може тільки Албус Дамблдор. Він об'єднується зі своїм колишнім студентом Ньютом Скамандером, який прагне перешкодити планам темного мага.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На продаж виставили листи зірки "Гаррі Поттера"

Темного чарівника Геллерта Ґріндельвальда зіграв американський актор Джонні Депп, а Албуса Дамблдора - Джуд Лоу.

В прокат стрічка має вийти 15 листопада 2018 року.

Редакція сайту Business Insider склала добірку найбільш очікуваних фільмів, які вийдуть у другій половині 2018-го. До списку потрапили стрічки різних жанрів: від бойовиків і трилерів до комедій та мультфільмів. Усього - 39 картин.

Зараз ви читаєте новину «З'явилися нові кадри фільму по всесвіту Джоан Роулінг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі