пʼятниця, 06 листопада 2020 12:16

В Україні зніматимуть серіал для французького мовника

В Україні зніматимуть серіал для французького мовника
Більшість серій зніматимуть в Україні, а частину в Казахстані на полігоні Байконур та у Парижі. Фото: pixabay.

Зйомки серіалу для французького мовника CANAL+ розпочнуться в Україні наступного року.

Сюжет стрічки буде про космос, про це міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко написав у Facebook.

"Новина про те, що в Україні запрацював механізм рібейтів, розходиться Європою. На замовлення популярного французького мовника CANAL+ французький продакшн Federation Entertainment разом з компанією Apple Tree Vision готуються до зйомок в Україні нового англомовного серіалу про космос", - написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стівен Кінґ назвав найкращий серіал року

За словами Ткаченка, це - шестисерійна детективна драма "Інфініті". Старт зйомок заплановано попередньо на березень 2021 року. Більшість серій зніматимуть в Україні, а частину в Казахстані, на полігоні Байконур, та у Парижі.

"Мав нагоду обговорити деталі серіалу з продюсерами Жаном-Шарлем Леві та Марком Лібертом. Команди претендують на рібейти. Також домовились, що до проєкту залучатимуть українських акторів та команди спеціалістів на майданчику", - зауважив міністр.

Пільги для сфери культури та креативних індустрій запровадила Верховна Рада. 283 народних депутати підтримали законопроєкт, пише "Бабель". Документ звільняє отримувачів цільових культурних грантів від податку на прибуток, якщо йдеться про юридичних осіб, або податку на доходи - для фізичних осіб.

Зараз ви читаєте новину «В Україні зніматимуть серіал для французького мовника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі