субота, 19 серпня 2017 21:45

Старша сестра близнючок Олсен стала агенткою ФБР

Старша сестра близнючок Олсен стала агенткою ФБР
В український прокат вийшов американський кримінальний трилер "Вітряна річка" Фото: YouTube

В український прокат вийшов американський кримінальний трилер "Вітряна річка".

За сюжетом агентка ФБР отримує завдання по розслідуванню вбивства дівчини в індіанській резервації. Суворі погодні умови ускладнюють розслідування і агент звертається за допомогою до місцевого мисливця на хижаків з Департаменту рибальства і полювання.

Роль агентки виконала Елізабет Олсен, старша сестра актрис Мері-Кейт таЕшлі Фуллер Олсен.У процесі зйомок Елізабет Олсен піддалася сніговій сліпоті - запаленню очей, що спричиняється сонячними променями, відбитими від снігового покриву.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У другому трейлері "Сторожової застави" - намальований монстр і соліст відомого українського гурту

Цей фільм третя спільна кіноробота для Елізабет та Джеремі Реннера. Раніше обоє знялись в стрічках "Месники: Ера Альтрона" і "Перший Месник: Протистояння".

Режисер Тейлор Шерідан за цю стрічку отримав приз за найкращу режесуру в програмі "Особливий погляд" Каннського кінофестивалю. У фільмі Шерідан виступив ще й сценаристом.

Французька комедія "Наречений на двох" в українському прокаті з 3 серпня. За сюжетом брюнетка Джульєтта живе з мамою-алкоголічкою й працює в агентстві "День Х", яке організовує весілля. На костюмованій вечірці звертає увагу на Матіаса. Після бурхливої ночі він просить її залишити номер телефона.

Зараз ви читаєте новину «Старша сестра близнючок Олсен стала агенткою ФБР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі