середа, 09 вересня 2020 11:35

Сенцов опублікував хроніки голодування

Сенцов опублікував хроніки голодування
Сенцов видав новий двотомник. Фото: 5 канал

Олег Сенцов презентував у Львові книгу, написану за ґратами. Щоденник "Хроніка одного голодування" та збірка малої прози "4 з половиною кроки" написав за ґратами. Це двотомник, написаний українською та російською. Вийшла друком у "Видавництві Старого Лева".

Розповів про те, що відбувалося у стінах російської в'язниці. Йдеться про період голодування, тюремні будні та життєві перипетії ув'язнених. Автор описує також щоденні зміни стану здоров'я та працівників в'язниці. Згадав і слова підтримки, які надходили з різних куточків світу, повідомляє 5 канал.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знайомі помітили прогрес - Сенцов розповів про перехід на українську

Тюремний щоденник автор почав вести на третій день свого голодування з вимогою звільнити українських політв'язнів. Писав упродовж ста сорока п'яти днів: попри моральний тиск і фізичне виснаження. Наглядачам розповідав, що працює над фантастичним романом.

Оголосили дату прем'єри фільму "Номери" за однойменною п'єсою Олега Сенцова. Драма-антиутопія вийде у прокат 19 листопада.

Зараз ви читаєте новину «Сенцов опублікував хроніки голодування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі