пʼятниця, 20 жовтня 2017 12:06

"Сальто назад" випустили новий кліп з дивними танцями

"Сальто назад" випустили новий кліп з дивними танцями
Гурт "Сальто Назад" випустив новий кліп на пісню "Її" Фото: КП в Украине

Учасники національного відбіркового конкурсу Євробачення 2017 гурт "Сальто назад", чий хіт "О, мамо!" підкорив українських меломанів, випустив новий кліп на пісню "Її".

Шанувальників вирішили здивувати танцями Саші Таба. Учасники "Сальто назад" кажуть, що пісня є нетиповою для гурту.

Режисерами кліпу виступили Yuriy Mashkov та Yaw Hinne.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ONUKA й "Сальто Назад" розказали, кого варто почути на Atlas Weekend

"Нашої рушійною силою в цьому проекті стала химерна харизма Саші Таба. При першому ж знайомстві ми були приємно здивовані тим, що за образом ліричного вокаліста ховається також і його інша, досить ексцентрична, натура. На сюжет нас надихнула непідробна щирість, десь дитяча безпосередність, а головне його самобутній підхід до улюбленої справи, будь то пісня чи танець. Ми постаралися розповісти побутову історію героя, настільки захопленого своєю уявою, що його природна і не завжди контрольована здатність творити особисті інтимні світи призводить часом до зовсім несподіваних ситуацій. Зрештою в цій непередбачуваності і є сила творчості ", - говрят творці відеороботи.

У результаті першого нацвідбору "Євробачення" до фіналу пройшло двоє учасників співачка Тетяна Решетняк (TAYANNA) та гурт "Сальто назад".

Зараз ви читаєте новину «"Сальто назад" випустили новий кліп з дивними танцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі