вівторок, 21 листопада 2017 16:52

Назвали трійку співачок, які найбільше заробили за рік

Назвали трійку співачок, які найбільше заробили за рік
Назвали найбільш оплачуваних співачок світу. Фото - style.rbc.ru

Американський журнал Forbes опублікував щорічний рейтинг найбільш високооплачуваних співачок світу. 1-шу сходинку посіла американська виконавиця Бейонсе. Від 1 червня 2016 по 1 червня 2017 року зірка заробила $105 млн. Частину суми принесли продажі останнього студійного альбому співачки Lemonade, який вийшов 23 квітня 2016 року. У тому ж році випустили фільм "Лимонад". Бейонсе стала його режисером і зіграла головну роль.


Також 27 квітня 2016 року відбувся 1-ий концерт у рамках світового туру Бейонсе The Formation World Tour. Квитки на виступи розпродавалися за лічені години, а в деяких містах влаштували додаткові концерти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗМІ назвали 10 найкрасивіших жінок усіх часів

2-ге місце у рейтингу посіла британка Адель. Її дохід за зазначений період склав $69 млн. На останній церемонії вручення музичної премії американської академії звукозапису "Греммі" Адель отримала відразу 5 золотих грамофонів. Останній альбом Адель "25" став найбільш продаваним 2016-го з тиражем в 1,73 млн копій.
На 3-му місці - минулорічний лідер рейтингу - американська кантрі-виконавиця Тейлор Свіфт. Вона заробила $44 млн. Це майже в 4 рази менше її доходу за 2016 рік. Тоді співачка очолювала рейтинг Forbes зі $170 млн. Американське видання прогнозує, що 2018 року доходи Свіфт знову виростуть. На початку листопада вона випустила шостий студійний альбом Reputation і за кілька днів вирушить у турне на його підтримку. За тиждень до релізу платівки кількість попередніх замовлень на неї в США склало 400 тис.
До 1-ої десятки рейтингу найбільш високооплачуваних співачок за версією Forbes також увійшли Селін Діон ($42 млн), Дженніфер Лопес ($38 млн), Доллі Партон ($37 млн), Ріанна ($36 млн), Брітні Спірс ($34 млн), Кеті Перрі ($33 млн) і Барбра Стрейзанд ($30 млн).

Один із найстаріших і найбільш престижний університет Данії створив навчальний курс, присвячений американській співачці Бейонсе.

Зараз ви читаєте новину «Назвали трійку співачок, які найбільше заробили за рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі