четвер, 29 березня 2012 16:09

На пенсії Андре Тан займатиметься садівництвом

На пенсії Андре Тан займатиметься садівництвом
Фото з сайту kiev.globalinfo.ua

У Києві показали автопортрети в образах акторів японського театру но дизайнера Кензо Такада. Своїми враженнями від картин з кореспондентом журналу "Країна" поділилися українські дизайнери.

"Бачив цю колекцію, коли був на тижні моди в Парижі. Особисто знайомий з Кензо, у нас є спільна подруга - Тетяна Пінская , яка його і привезла в Україну. Вразив мене, що не дивлячись на свій вік, дуже організована людина. Хоча це властиво усім японцям. Картини однозначно цікаві. Нагадують одяг з його колекцій, коли він ще керував брендом. Дуже схожі на нього: позитивні й правильні. До останньої клітинки виконані в днк Кензо. Для Європи його стиль дуже цікавий. У Японії, зрозуміло, це не продасться. Та не так то йому і потрібно, він там вже років 5 як не був. Кензо — японець, який добився визнання в Європі. Але що йому робити - не Марію Антуанетту (Королева Франції, дружина Людовика XVI — ред.) ж малювати", - розповів Андре Тан.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голландія повернула Україні старовинну ікону

Також дизайнер додав, що на пенсії займатиметься садівництвом.

"Дуже довгий час був у захваті від творчості одного японського дизайнера. Потім з'їздив у Токію і зрозумів, що насправді нічого нового він не придумав. Всі його лінії складного крою закладені в національному костюмі японця. Він просто пошив історичні костюми із сучасних тканин. Для нас — це дивина, для японців — звично. Так і з картинами Кензо. Коли я вийду на пенсію, займатимусь садівництвом. Мрію мати великий сад із сакурою, яблунями, квітами. Сам все це саджатиму. Малювати також хотілось би", - зазначив він.

Прочитати детальніше про враження українських дизайнерів від картин Кензо Такада, можна у журналі "Країна" № 6 (115) за 29 березня 2012 року.

Журнал можна купити у точках продажу преси.

Передплату на журнал "Країна" можна оформити у будь-якому поштовому відділенні України. Передплатний індекс - 37278. Вартість передплати на місяць — 28 грн.

Зараз ви читаєте новину «На пенсії Андре Тан займатиметься садівництвом ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі