Ексклюзиви
неділя, 25 березня 2012 09:00

Андре Тан радить позбутись великих сумок і леопардових принтів

Автор: фото: fashionweek.ua
  Модель демонструє сукню з колекції Андре Тана на Українському тижні моди-2012. Дизайнер пропонує українкам бути максимально жіночними
Модель демонструє сукню з колекції Андре Тана на Українському тижні моди-2012. Дизайнер пропонує українкам бути максимально жіночними

Про 5 речей, які треба викинути з гардеробу у наступному сезоні розповів київський дизайнер  Андре Тан.

"Всі речі з леопардовими принтами. Вони вже абсолютно неактуальні, - каже Тан. - На зміну їм ідуть пітонові. Їх можна вдягати уже і влітку.  2014-го замість пітону прийдуть крокодилові".

Не варто купувати зараз на розпродажах великі сумки. Носити їх вже не зможете, відійшли у забуття. Для виходу в світ беремо маленькі клатчі. На кожен день - трошки більші безформенні сумки.

Брюки кльош у стилі 1970-х років, такі модні минулої весни, також варто викинути.

Кофти та сукні з масивними плечима звільнять місце в шафі. У моді більш округлі силуети. Повертається стиль 1950-х. Девіз наступного сезону — жіночність і ще раз жіночність.

Червоний витісняє бордовий. Можна попрати червоні речі з чорними, або запилити їх. Але чистий червоний носитимуть рідше.

Однозначно у наступному сезоні залишаються масивні шарфи — вони завжди в моді і лофери — жіночі чоботи з масивним чоловічим носком на товстих зручних підборах.

Зараз ви читаєте новину «Андре Тан радить позбутись великих сумок і леопардових принтів ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути