середа, 15 лютого 2012 11:18

Цього року модниці носитимуть салатові або рожеві клатчі

Південнокорейська дизайнерка Сон Юн Ван під час показу колекції осінь-зима 2012 на Тижні моди у Нью-Йорку представила лінію шкіряних кольорових клатчів.

"Такі клатчі одразу після показу розпродували по 10-20 тисяч доларів, - припускає київська стиліст Марія Бура. - Через місяць їхня ціна впаде до 5 тисяч. А коли Китай нашльопає кілька мільйонів копій, то оригінали дизайнерка збуватиме не дорожче, ніж за тисячу".

Моделі виходять на подіум з сумками-конвертами і клатчами для вечірнього гардеробу.

"Зараз модні дорогі клатчі з крокодилячої та зміїної шкіри. Їх замовляють наші бізнес-вумен і дружини депутатів у Мілані та Нью-Йорку. Клатч зручний тим, що не має ні ручки, ні ремінця. Його носять просто в руці. Прикрашають золотом, пір'ям, стразами або перлами. Часто прикраси на руку — браслет або годинник, підбирають під клатч. Перловий браслет одягають, якщо клатч обшитий перлами чи великими бусинками. Під клатчі з крокодилячої шкіри одягають золотий годинник або браслет".

"Клатчі почали носити ще у 1920-х. Потім він втратив популярність серед американських модниць. Якби не Крістіан Діор, не знаю, чи носили б ми зараз ці модні маленькі сумочки. Гарно пасує до легкої сукні. Можна вибирати цей аксесуар і для походу в кіно, і на вечірки, і на весільний бенкет. На роботу я б з клатчем не пішла. Він не пасує до ділового костюму. Та й влазить у нього від сили мобільний телефон, помада і дзеркальце".

Торік були модними сумочки у чорному, золотистому і срібному тонах. У 2012-му модними будуть яскраві — голубі, салатові, рожеві. Колір клатчу радить підбирати під манікюр.

Зараз ви читаєте новину «Цього року модниці носитимуть салатові або рожеві клатчі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути