Ексклюзиви
середа, 28 грудня 2011 11:59

У моду входять сумки зі шкіри змії та алігатора
17

Фото: Фото надане стилістом Оленою Волицькою

У наступному році модними будуть клатчі-конверти та сумки зі шкіри змії і алігатора. У цьому впевнена стиліст Олена Волицька.

"Не забувайте, на нас чекає рік Дракона. У цьому році в моді будуть шкіряні вироби. Головні матеріали сезону – натуральна і екологічна шкіра, замша в поєднанні зі шкірою і хутро. Переважатимуть глянцеві фактури. З кольорів, окрім класичних для зимового періоду чорного і коричневого, в цьому сезоні популярними будуть відтінки червоного, синього і зеленого".

До новинок сезону зима 2012 стиліст відносить плоскі акуратні і компактні сумочки прямокутної чи квадратної форми на короткій ручці.

"Українські жінки звикли, що у їхніх сумочках повинні бути косметичка, аптечка, іграшка для дитини, книжка, документи, гаманець і навіть обід. Тому наші жінки більше віддають перевагу великим містким сумкам. Великі сумки з короткими ручками залишаться в моді назавжди – з сезону в сезон модні будинки всього світу рекомендують такі сумки як один з найважливіших аксесуарів. Місткі, функціональні та одночасно елегантні. Компактні не дуже практичні і функціональні, але з таким доповненням кожен образ буде дійсно тріумфальним".

Не вийдуть з моди зручні та практичні сумки, яку можна носити і на плечі, і за спиною, і по діагоналі через тіло.

"Також стильно виглядатиме жінка з компактною сумкою на дві ручки. Серед дорогих екземплярів своїм клієнткам я пропоную носити сумки зі шкіри алігатора. Вони вже два сезони поспіль залишаються серед хітів, радують багатим розмаїттям форм і кольорів. Ділові, повсякденні та нарядні сумки з імітацією під рептилію теж будуть прекрасним доповненням образу".

Фаворит будь-якої пори року, мініатюрний вишуканий клатч повинен бути в гардеробі кожної дівчини.

"У гардеробі кожної красуні повинна бути крихітна сумка-гаманець або сумка-конверт, маленький мішечок чи класичний багет. Їх під час показів представляли дизайнери на світових подіумах. Тут форми, кольори і варіації довільні – вдовольнять будь-які смаки".

Сумки зі шкіри змії – дорогі. Вдалі імітації під змію – теж виглядатимуть неповторно. Та й ціна буде вдесятеро дешевшою. Не закликаю купувати китайських підробок, але дизайнерські сумки з імітацією зміїної шкіри будуть доповнювати образ чи не найкраще".

Під пахвою сумки носять замкнуті дівчата

Великі сумки носять амбітні жінки. Такої думки психолог Валентина Добринська.

"Жіноча сумочка – найкраще з усього гардеробу характеризує жінку. Про те, які у неї характер, смаки і звички свідчить, якою вона є дружиною, мамою, подругою або колегою", - каже Валентина Миколаївна.

Сумку великих розмірів носять активні натури із широким світоглядом і підвищеною працездатністю. Така сумочка легко відкривається і має багато відділень.

Невеличку сумочку носять жінки з витонченою натурою, які багато часу приділяють своїй зовнішності.

Дівчина, що носить сумочку через плече, надто сором'язлива і невпевнена. Але водночас це є свідченням того, що дівчина має життєрадісний характер, задоволена собою і оточуючими, хоче сподобатися і привернути до себе увагу.

Бардак у сумочці створюють жінки, які живуть під девізом: "Проблем у мене немає і бути не може!". Вони легко знайомляться і розлучаються. Не люблять, коли їх підганяють або змушують щось робити. Це виводить їх з рівноваги і в побуті, і на роботі. Вони хороші мами і дружини, бо відверті і щирі.

Сумки, у яких завжди порядок, мають жінки активні і надійні. Вони володіють організаторськими здібностями, готові до роботи в команді. З них стають хороші начальниці.

Зараз ви читаєте новину «У моду входять сумки зі шкіри змії та алігатора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути