понеділок, 16 січня 2012 14:37

Пітт з палицею, Джолі в сукні з відвертим розрізом - зірки на церемонії "Золотого глобуса"
11

Фото: Фото: Reuters

На престижній премії "Золотий глобус", яка пройшла 15 січня в Беверлі-Хіллз, зіркову пару Анджеліну Джолі та Бреда Пітта визнали найкраще одягненою парою церемонії.

Анджеліна Джолі вразила гостей атласним платтям кремового кольору з розрізом на лівій нозі. Доповненням до асиметричної сукні від Atelier Versace став клатч червоного кольору та яскрава червона помада. Сукня незвичайна своїм переходом від талії до спідниці та верхом - вріз червоного кольору додав колориту. Волосся актриса зібрала в пучок і взула туфлі білого кольору на високих підборах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анджеліна Джолі подарувала Пітту водоспад на Різдво

Чоловік Анджеліни Бред Пітт одягнув класичний костюм від Тома Форда з атласними лацканами й краваткою-метеликом. Актор і досі ходить з палицею через травму коліна, яку він отримав, падаючи з дочкою Вів'єн на руках.

Бред і Анджеліна були номінантами на премії "Золотий глобус". Пітт - на кращу драматичну чоловічу роль, а Джолі - на режисерську роботу в категорії "Найкращий іноземний фільм" за стрічку "У країні крові та меду".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анджеліна Джолі спить в наметах із вошами

Проте Бреда випередив його близький друг Клуні. Джордж став кращим актором за фільм "Нащадки", а кращим іноземним фільмом стала іранська картина "A Separation".

"Я хвилювалась за людей у Боснії. Дуже важко створювати фільм іноземною мовою та працювати з людьми, які її мало розуміють. Це фільм - про важкі часи і часто люди не хочуть дивитись стрічки про це, але потрібно повертатись до історії, тому ми пішли вперед і зробили це", - розповідає про свій фільм Анджеліна Джолі.


Зараз ви читаєте новину «Пітт з палицею, Джолі в сукні з відвертим розрізом - зірки на церемонії "Золотого глобуса"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути