четвер, 21 червня 2007 13:08

Близький друг Вєрки Сердючки тяжко хворий (ФОТО)

22-річний Юрій Авраменко - кращий друг артиста Андрія Данилка (Вєрка Сердючка) - важко хворий, пише "Жизнь". Нинішньої весни лікарі знайшли у Авраменка серйозну хворобу.

Коли Данилко дізнався про важку недугу товариша, у  нього був шок: за чотири роки знайомства молоді люди зблизилися настільки, що стали один для одного як брати.

Зірка сильно прив"язалася до молодого українського студента – Данилко бачить в Юрі себе в юності, вони дуже схожі і зовні, і внутрішньо. Андрій допомагає Юрі фінансово, але робить це так, щоб його протеже не відчував себе незручно. Як пряме спонсорство ці відносини не виглядають. Необхідну кількість купюр Данилко чесно дає Юрію заробити, пише видання.

Першим заробітком у Сердючки для Юрія став гонорар за роль у кліпі. Хлопець виявився здібним актором. І Данилко багато разів порадів за те, що Філіп Кіркоров у Ялті познайомив його з Авраменком. Юрій тоді працював офіціантом.

Зараз Данилко ретельно стежить за тим, щоб Юрій завжди консультувався з медиками і приймав необхідні ліки. Авраменко упевнений, що, якщо знадобиться бути з другом в даний конкретний момент, Данилко, не роздумуючи про можливі фінансові втрати, зірветься й приїде.

"Я дуже переживаю за Юру, – розповів Андрій Данилко. – Як друг, як брат, як батько. Дуже важливо цінувати того, хто завжди поряд з тобою, тому що у будь-який момент з людиною може трапитися біда, і тоді весь світ перевертається з ніг на голову, починаєш дивитися на речі по-іншому. Зараз я готовий зробити все і не знаю, що ще зробити, аби вилікувати Юру від страшної хвороби. Немає нічого, що б примусило мене відвернутися від нього, ні у цю нелегку хвилину, ні тоді, коли знову настане благополучний час. А він, Данилко упевнений, обов"язково настане".

Зараз ви читаєте новину «Близький друг Вєрки Сердючки тяжко хворий (ФОТО) ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі