понеділок, 12 листопада 2018 09:54

Артисти Cirque du Soleil і учасники українських талант-шоу: у Києві презентують новорічну виставу

Артисти Cirque du Soleil і учасники українських талант-шоу: у Києві презентують новорічну виставу
У Києві відбудеться прем'єра вистави "Winterra. Легенда казкового краю"

14 грудня у концерт-холі ВДНГ покажуть прем'єру вистави "Winterra. Легенда казкового краю". Спектаклі проходитимуть у будні та вихідні впродовж усіх різдвяних свят. Квитки коштують від 209 до 2499 грн.

Winterra - чудовий гостинний край. Та після того, як люди перестали вірити у дива, вхід до нього охороняють люті морози. Потрапити у казковий світ може лише той, хто зберіг у глибині душі віру в чудо.

Над створенням шоу працювали режисери-постановники Костянтин Томільченко та Олександр Братковський. У ньому беруть участь професійні танцівники, акробати, вокалісти, серед яких артисти всесвітньо відомого Cirque du Soleil, а також учасники українських талант-шоу. Виставу доповнюватимуть технологічні та візуальні спецефекти.

"В Україні ніхто не робив подібних шоу. І це мотивує нашу команду щороку створювати перфоманс ще на рівень вище, вигадувати цікаві постановки і спецефекти, більш складну графіку, ефектні костюми і декорації", - говорить Костянтин Томільченко.

"Набагато легше повірити в диво, коли ти побачив його наживо. Думаю, що кожен глядач, який потрапить на шоу, вловить атмосферу свята і відчує новорічний настрій. Ми робимо шоу для всієї родини, тому використовуємо високотехнологічні прийоми, щоб здивувати кожного дорослого гостя і змусити його на мить засумніватися в тому, що він знаходиться в реальному світі", - сказав Олександр Братковський.

18 листопада у столичному Українському домі пройде ІІ Київ-етно-мюзік-фест "Віртуози фолку". Триватиме 12 год.

У гала-концерті 18 листопада братимуть участь гурт ManSound, Руслана, хор "Київ", Іванка Червінська та гурт Gypsy Lyre, Ніна Матвієнко, "Гуцульська троїста", "ДримбаДаДзига", проект "Володарі стихій", Тарас Силенко, Олена Кулик та ансамбль "Дніпро", лауреати минулого року гурти Folky Funky та Mnishek та інші. Ведучі фестивалю – Юрій Доник та Анна Заклецька.

Зараз ви читаєте новину «Артисти Cirque du Soleil і учасники українських талант-шоу: у Києві презентують новорічну виставу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі