Ексклюзиви
понеділок, 09 липня 2007 17:33

Вєрка Сердючка танцювала з Олександром Лукашенком

Автор: фото: Укрінформ
  На ”Слов’янському базарі” французька співачка Патрісія Каас не розлучалася із мальтійською болонкою Текілою. Щеня співачці подарував режисер Клод Лелюш після того, як Каас зіграла головну роль у його фільмі ”Чоловік і жінка”
На ”Слов’янському базарі” французька співачка Патрісія Каас не розлучалася із мальтійською болонкою Текілою. Щеня співачці подарував режисер Клод Лелюш після того, як Каас зіграла головну роль у його фільмі ”Чоловік і жінка”

33-річний артист Андрій Данилко, що виступає в образі Вєрки Сердючки, заспівав у білоруському місті Вітебськ на відкритті 16-го Міжнародного фестивалю мистецтв "Слов"янський базар".

— Сейчас я спою вам песню с галлюциногенным эффектом, — почала Сердючка виступ. — Кому-то кажется, что я пою "Раша, гудбай!", кто-то слышит "Машу тут бай!" (якобы я Машу продаю, сутенерством занимаюсь)? А на самом деле у нас "Лаша тумбай!" — взбиваем масло вместе!

Після першої пісні співачка помітила в ложі почесних гостей білоруського президента Олександра Лукашенка.

— Олександр Григорович! Хотіла сфотографуватися з вами на телефон, але незручно якось, — звернулася вона до Лукашенка по-російськи. — Олександр Григорович, де ваш баян?! Ну, гуляємо ж!

Уже на третій пісні Вєрка спустилася зі сцени й з мікрофоном почала підніматися по східцях амфітеатру до президентської ложі. Увесь час по праву руку від співачки йшли двоє охоронців білоруського президента.

— Поплескайте нашому президенту! — вигукнула Сердючка, коли вже була в ложі. Лукашенко підхопився з місця, взяв під лікоть Сердючку і почав витанцьовувати з нею. Двоє артистів сердюччиного балету в цей час обсипали їх срібним конфетті.

Коли пісня закінчилась, Лукашенко подарував Сердючці букет квітів

— Молодець! Вам оплески за ваш танець, — розмахуючи букетом, вигукнула Вєрка.

На відкритті "Слов"янського базару" також співала переможниця цьогорічного "Євробачення" сербка Марія Шерифович.

— Я навіть рада за друге місце на Євробаченні, — віджартовувався Данилко на питання про цьогорічний пісенний конкурс. — Бо за умовами, переможець має виступити в шести країнах безплатно. Я зроблю те саме, тільки за гроші.

Також Вєрка пожартувала, що на майбутніх парламентських виборах в Україні виставить власну партію "Проти всіх".

— Кричати й битися я можу не гірше за багатьох теперішніх депутатів, — заявила вона.

У разі свєї перемоги на виборах Вєрка обіцяє брати хабарі і віддавати їх дітям. А суржик погрожує зробити другою державною мовою.

Інша українська співачка Софія Ротару на відкритті фестивалю отримала з рук президента Білорусі нагороду "Через мистецтво до миру й взаєморозуміння".

Після приїзду на "Слов"янський базар" Ротару обурила відсутність гарячої води в найдорожчому вітебському готелі "Лучесо". Але справжній скандал організаторам народна артистка України влаштувала, коли в її номер замість замовленої яєшні принесли омлет.

Не сподобалось обслуговування в "Лучесо" і французькій співачці Патрісії Каас, яка була почесним гостем першого дня "Слов"янського базару". До Вітебська зірка прилетіла на власному літаку. Обід замовила у номер. Коли офіціант після трапези попросив Каас розплатитися, вона розписалася йому на серветці. Офіціант пояснив француженці, що у Вітебську зірковими автографами нікого не здивуєш. Каас заплатила, але їсти відтоді ходила в ресторан сусіднього готелю.

Зараз ви читаєте новину «Вєрка Сердючка танцювала з Олександром Лукашенком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути