пʼятниця, 08 червня 2018 05:15

Випускників училища беруть на роботу престижні підприємства

Автор: ФОТО НАДАНЕ КРЕМЕНЧУЦЬКИМ ВПУ №7
  Кременчуцьке вище професійне училище №7 надає повну загальну середню, професійну й неповну вищу освіту
Кременчуцьке вище професійне училище №7 надає повну загальну середню, професійну й неповну вищу освіту

— В училищі створили хороші умови праці й навчання, побуту і дозвілля, — розповідає 57-річний Микола Несен, директор вищого професійного училища №7 в місті Кременчук Полтавської області. — Ми постійно розвиваємося. Маємо європейського рівня матеріально-технічну базу з сучасною інфраструктурою. Це — верстати з числовим програмним керуванням, 3D-принтери, мультимедійна підтримка в навчальних аудиторіях, кабінет STEM освіти, інтерактивні засоби навчання.

Навчальний заклад надає повну загальну середню, професійну й неповну вищу освіту. Здійснює підготовку висококваліфікованих робітників і молодших спеціалістів для ПрАТ "АвтоКрАЗ", ПрАТ "Кременчуцький колісний завод", ПрАТ "Кременчуцький завод дорожніх машин", ПАТ "Крюківський вагонобудівний завод", ПАТ "Кременчуцький сталеливарний завод", ТОВ "МЖК Житлобуд", МПП "Меандр", ТОВ "АВМ Ампер" та інших підприємств регіону.

2018-го учні училища стали переможцями та призерами обласних етапів Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності з професій "Електрозварник ручного зварювання", "Муляр", "Столяр будівельний".

Щороку учні беруть участь у Міжнародному конкурсі молодих зварників "Золотий кубок Лінде" в місті Фрідек-Містек, Чеська Республіка, конкурсі професійної майстерності "Вордскіллс" у Києві, де постійно виборюють призові місця.

— Наші учні також активні учасники різноманітних конкурсів і заходів: "Година коду", "Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка", Всеукраїнського конкурсу "Italent", Міжнародних освітніх конкурсів, у яких виборюють призові місця та особливі відзнаки журі, — додає Микола Григорович.

Колектив училища також активно бере участь, займає призові місця в обласних і міських Спартакіадах із різних видів спорту та конкурсах художньої самодіяльності для талановитої молоді "Срібна підкова", "Нове покоління", "Студент року", "Студентська весна", "Королева КрНУ".

Вище професійне училище №7 розташоване за адресою: м. Кременчук, вул. ­Вадима Пугачова, 14. Тел.: 0(5366) 5 11 21,

0(93) 213 08 77, 0(67) 540 96 31,

0(95) 790 41 61.

Зараз ви читаєте новину «Випускників училища беруть на роботу престижні підприємства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути