понеділок, 02 квітня 2007 17:50

Віктюк посадить Пугачову в будинок престарілих

70-річний український театральний режисер Роман Віктюк запропонував 57-річній зірці російської естради Аллі Пугачовій зіграти у своїй виставі.

— Хочу звести в одній постановці Алісу Фрейндліх, Аллу Пугачову й Олену Образцову, — заявив режисер на прес-конференції в Москві. — Італійський драматург Альдо Ніколай спеціально для мене написав п"єсу про трьох актрис, які живуть у будинку престарілих. Вони намагаються з"ясувати, котра з них була найталановитішою. Також жінки з"ясовують, що вони всі любили одного й того ж молодика, тільки по-різному. Написано все це з неймовірним гумором, знанням театру й акторської душі.

Роль молодика, у якого жінки закоханні, Віктюк дає гумористу Максиму Галкіну, 29 років. Ніхто із запрошених не підтвердив своєї участі у виставі Віктюка.

— Але в мене жінки погоджуються на все, — жартує Віктюк.

Режисер нагадав, що 67-річна оперна співачка Олена Образцова три роки тому для участі в його виставі "Венера в хутрі" погодилась схуднути на 17 кг. Для Алли Пугачової це буде перший досвід гри у театрі. Як актриса кіно вона дебютувала 30 років тому в стрічці "Жінка, яка співає". На початку цього року Пугачовій запропонував роль у містичному трилері 40-річний російський режисер Микола Лебедєв. Він зняв фільми "Зірка", "Зміїне джерело" та "Вовкодав". Кажуть, Пугачова і досі веде з ним переговори.

Зараз ви читаєте новину «Віктюк посадить Пугачову в будинок престарілих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути