понеділок, 17 вересня 2007 18:53

Вєрка Сердючка ділила гримерку з Іглесіасом

Автор: фото: Євген КОЛЕСНИК
  Вєрка Сердючка перед виступом на врученні премії ”Телетріумф” у київському палаці ”Україна” 23 серпня 2007 року
Вєрка Сердючка перед виступом на врученні премії ”Телетріумф” у київському палаці ”Україна” 23 серпня 2007 року

33-річний Андрій Данилко, що виступає в образі Вєрки Сердючки, у червні підписав контракт із французькою студією звукозапису "Юніверсал". Ця компанія видала у Франції альбом Сердючки "Дансінґ Європа". У паризьких музичних крамницях він коштує 15, 99 євро. На обкладинці пишуть тільки "Вєрка". Слово "Сердючка" важке для вимови європейців.

Для реклами свого альбому Данилко на 3 дні їздив у Париж. Одразу по прильоті його запросили для участі в ток-шоу "Methode Cauet".

— Нічого несподіваного французи в Сердючки не спитали, — розповіла "ГПУ" прес-секретар Данилка Марта Середа. — Цікавилися, хто й коли вигадав Вєрку, чи популярна вона в себе на батьківщині.

Ведучі програми вирішили пожартувати над українською зіркою й відключили їй перекладача. На питання французькою, які розуміла публіка в залі й не розуміла Сердючка, Вєрка дістала плакат із зображенням свого диска й написом французькою: "Купіть альбом. Наказую!"

Також Данилко взяв участь у телешоу "Хіт машин" на каналі М6. Ця програма подібна до української "Пісні року". На неї запрошують найпопулярніших світових зірок. Сердючка виконала свій хіт "Дансінґ". Разом із Вєркою на передачі були французька співачка Ванесса Параді, діджей Девід Гуетт й австралійка Наталі Імбрулія. Остання два роки тому знімала в Києві кліп "Shiver" і виявилася прихильницею Сердючки. Вона намагалась обняти українку та доторкнутися до Вєркіного бюсту.

Дістала плакат із написом: "Купіть альбом. Наказую!"

Ще Сердючка знялася в ток-шоу "Cauet TIVI". Там вона ділила гримерку з іспанським співаком Енріке Іглесіасом.

— Енріке почекав, поки переодягнеться дама, — зізнається Сердючка. — Він 20 хвилин стояв під дверима.

У цій програмі Вєрка запропонувала своїй бек-вокалістці роздягнути ведучого.

— Він засоромився, — пригадує Сердючка. — Сказав: роздягайте краще звукорежисера. Той одразу погодився. З ума сойті, даже труси зняв.

У четвер Данилко прибув із Парижа в аеропорт "Бориспіль" й одразу ж вилетів до Білорусі. Співак мав концерти у Вітебську та Мінську. За кілька днів Сердючка виступить у Москві. До Києва Данилко повернеться 28 вересня. Він зніматиме в режисера Алана Бадоєва кліп на свою пісню "Ессен".

Зараз ви читаєте новину «Вєрка Сердючка ділила гримерку з Іглесіасом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути