середа, 06 червня 2007 16:55

У Львові відібрали співаків на "Фабрику зірок"

В Україні відкрили "Фабрику зірок". Український "Новий" телеканал набере людей з вулиці, а потім за кілька місяців буде ліпити із них співаків. Перший відбір пройшов у вівторок у львівському клубі "Мілленіум". Молодь до клубу почала сходитися ще о дев"ятій ранку. О пів на третю там уже було 300 осіб. Приїжджає білий автобус із написом "На замовлення". З автобуса виходять шеф-редактор проекту 31-річний Олексій Семенов із телевізійниками.

Напруження надворі зростає. Молодь починає скандувати "Від-кри-вай-те!".

Доки телевізійники налаштовують світло, організатори сидять за столиком.

— Скільки коштує цей проект? — цікавлюся.

— Дорожче, ніж два проекти "Танці з зірками", — відповідає Семенов. — Але понти у тому, що учасники житимуть в одному домі. Із ними  займатимуться кращі вчителі,

— Зводимо зараз будинок із прозорими стінами, — зізнається керівник проекту Алла Липовецька, 39 років. — Де — не розголошуємо, щоб туди не було паломництва фанатів. Продюсер Сердючки Юрій Нікітін напише багато хітів. Кожного тижня один із учасників буде іти із зоряного будинку.

Про гонорари для педагогів не хочуть говорити.

— Для зірок це просто цікаво, — продовжує Липовецька. — Роман Віктюк, наприклад, буде навчати учасників акторської майстерності тричі на тиждень. Олена Гребенюк — співу, Лілія Подкопаєва стане тренером із фітнесу.

Конкурсанти мають співати не більш як хвилину. Найбільше виконували "Червону руту" і пісні Діми Білана. У мікрофоні двічі сідали батарейки. Врешті відібрали 27 співаків, які поїдуть до Києва. Двоє не почули, що їх оголошували. 17-річна Цогіка Царідетян з Ужгорода виходила в туалет. А 22-річний Іван Олійник зі Львова сидів у залі, тому своє прізвище прослухав. Співаки пішли з клубу, їх завернули вже на порозі.

Зараз ви читаєте новину «У Львові відібрали співаків на "Фабрику зірок"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути