понеділок, 19 листопада 2007 17:12

Наталі Могилевській на концерті подарували "вольво"

Минулого тижня 32-річна співачка Наталя Могилевська дала сольний концерт у столичному палаці "Україна". На сцену виїхав чорний джип "Вольво XC 90" із червоним бантом на даху. Це авто співачці подарувало українське представництво компанії "Вольво". Така машина коштує від $60 тис.

— Наша компанія вирішила зробити вам сюрприз, — каже зі сцени представник "Вольво", — після того, як дізналися про вашу аварію.

— Ну що я можу зробити? — кокетує Наталя. — Хочете, я стану обличчям вашої компанії?

Концерт у палаці "Україна" завершував тур Могилевської "Этот танец". Він розпочався у квітні цього року. За цей час співачка з балетом "Фрідом" і танцівником Владиславом Ямою об" їздила майже 70 українських міст. Квитки у палаці "Україна" продали за тиждень. На гроші, зібрані в цьому концертному турі, Наталя купить нову машину швидкої допомоги для однієї з київських лікарень. Коштує така майже $100 тис. Співачка вирішила купити "швидку" після того, як потрапила в аварію 28 серпня у Києві на просп. Перемоги. Наталя на своєму джипі "Тойота Лендкрузер" поспішала на зйомки телепрограми "Шанс". Авто співачки врізалося в автобус, а потім у бордюр. Могилевській роздробило лікоть, а у "швидкої" навіть не було бинтів, щоб перев"язати співачці руку. На концерті на сцену з букетом червоних троянд вийшов лікар Олександр Родомський, який оперував Наталю.

— Він на мене дуже образився, навіть не балакав, — говорить Могилевська. — Через те, що я вирішила брати участь у телепрограмі "Танці з зірками-3". Було зарано танцювати, кістки ще не зрослися. Та зараз ми помирилися.

Також Наталя вивела на сцену хлопчика, який виконав кілька оперних арій.

— Його звати Вадим Болгаров, — представляє співака. — Я це юне обдарування дивом знайшла у Хмельницькій області.

Концерт мав тривати годину двадцять хвилин, але затягнувся ще на годину.

Зараз ви читаєте новину «Наталі Могилевській на концерті подарували "вольво"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути