Ексклюзиви
пʼятниця, 08 лютого 2008 14:28

Любовну історію Володимира Путіна продаватимуть за 30 гривень

У московському готелі "Націонал" 5 лютого презентували художній фільм "Поцілунок не для преси". У головних героях упізнають президента Росії Володимира Путіна та його дружину Людмилу. Однак творці стрічки заперечують це.

— Я просто знімала кіно про кохання, — говорить 50-річна режисерка Ольга Жукова. "Поцілунок не для преси" — її дебютна робота.

Головні ролі у фільмі зіграли 45-річний Андрій Панін і Дар"я Михайлова, 42 роки. Герой Паніна — Олександр Олександрович Платов. Таким був криптонім Володимира Путіна під час навчання в Московському інституті КДБ СРСР. Героїня Михайлової — стюардеса з Калінінграда — так само, як і Людмила Путіна, виходить заміж за ленінградця, який закінчив юрфак і захоплюється самбо. Вона їде з чоловіком до НДР і згодом стає першою леді.

Як Володимир Путін і Людмила Шкребньова, персонажі зустрічаються в Ленінграді перед концертом сатирика Аркадія Райкіна. Чоловік спізнюється, але дівчина чекає на нього. Бо він має принести квитки, які тоді важко було дістати.

— Я граю якогось губернатора — розповідає 75-річний Олександр Білявський. — Із подій його життя глядач може здогадатися, що прообразом героя є колишній мер Санкт-Петербурга Анатолій Собчак. Панін грає мого помічника.

Анатолій Собчак був викладачем Володимира Путіна на юридичному факультеті Ленінградського університету.

— Так сталося, що 2001 року, коли ми написали сценарій і розпочали зйомки, у мене дещо змінилися життєві обставини, — говорить продюсер фільму 40-річний Анатолій Воропаєв, колишній віце-губернатор Ставропольського краю. — Я тимчасово покинув творчу діяльність і перейшов на державну службу. Тому фільм, власне кажучи, не вийшов тоді, коли мав вийти. І потім, мені здавалося, що не дуже коректно випускати його тоді, коли я обіймав державну посаду.

Подейкують, що у створенні фільму допомагала перша леді Росії.

Єдина прем"єра "Поцілунку не для преси" на великому екрані відбудеться 11 лютого в московському кінотеатрі "Художественный". Із 14 лютого, Дня закоханих, фільм  продаватимусть на DVD.

— Це кіно, в якому нема брехні, нема агресії, вульгарності. Воно про родинні цінності, для сімейного перегляду, — каже Євген Чухломін, керівник компанії "DVD Ленд", яка розповсюджуватиме стрічку. — Наше завдання — щоб фільм потрапив у кожен дім, тому ми обрали найнижчу цінову політику — 149 рублів за диск (30 грн. — "ГПУ").

Зараз ви читаєте новину «Любовну історію Володимира Путіна продаватимуть за 30 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути