Ексклюзиви
четвер, 23 листопада 2006 19:51

Алла Пугачова відкачала жир зі стегон

Автор: фото: Олекса КРАСНИЙ
  Алла Пугачова каже, що співак Майк Мироненко для неї надто молодий
Алла Пугачова каже, що співак Майк Мироненко для неї надто молодий

Цього вівторка 57-річна співачка Алла Пугачова виступила у столичному палаці "Україна". Вона прибула з білоруського міста Гомеля, де співала на корпоративній вечірці.

У примадонни хворе серце. Тому вона ніколи не користується літаками. До південного київського вокзалу Пугачова приїхала потягом "Мінськ–Київ" у власному причіпному вагоні з віп-купе. Там стоїть м"який шкіряний диван, письмовий стіл та шафа. Є ванна кімната і біотуалет. Поруч двомісна кімната для помічника Пугачової. За нею — зала для прийомів зі столом на вісім персон. На кухні є холодильник і електроплита.

Вагон артистки причепили в середину поїзда, який прибув на першу платформу. На Аллу Борисівну чекав 11-метровий білий лімузин. Співачка вийшла в коричневій хутряній накидці-балдахіні з  китицями та у високих чорних чоботах. Мала  стомлений вигляд, стримано усміхалася. Кілька тижнів тому Пугачова зробила ліпосакцію — позбавилася зайвого жиру на стегнах. Тому пересувається повільно, трохи кульгає.

Домогосподарку Люсю Пугачова віддала колишньому чоловікові Філіпу Кіркорову

Артистка була без охоронців. Супроводжувала її концертний директор Олена. Домогосподарку Люсю Пугачова віддала колишньому чоловікові Філіпу Кіркорову. Після цього Олена стала головною помічницею Пугачової. Спочатку вона була її кухаркою. Потім стала дієтологом. Нині без Олени співачка не ступає й кроку.

Зустрічала примадонну подруга Валентина Басовська. Вона працює на телеканалі "Інтер" музичним продюсером. Приїхали також двоє організаторів концерту і представник прес-секретаря Пугачової в Києві Ірина Міліченко.

Співачці вручили букет рожевих хризантем. Коли під"їхав лімузин, якийсь чоловік вигукнув: "Алла, візьми мене з собою". Співачка навіть не обернулася. Сіла в авто, поїхала до готелю "Перлина Дніпра". Зупинилася у двокімнатному люксівському номері з видом на церкву та арку Дружби народів. У готелі пробула до вечора. Нікуди не виходила. Їжу примадонні приносили в номер. Директор Олена стежила, щоб її готували правильно. Співачці не можна вживати гострого, жирного, смаженого та пряного. Пугачова замовила варену картоплю з зеленню та тушковані овочі.

До палацу "Україна" приїхала в концертному вбранні та гримі. На артистці була чорна коротка сукня-балдахін і високі чорні чоботи на платформі. Одяг співачка замовила у московської швачки.

— Ну не йдуть мені довгі плаття, — виправдовувалася перед глядачами. — А так хочеться...

Примадонна танцювала і навіть стрибала. Виходила в зал. Подаровані квіти віддавала Олені або охоронцеві. Букетів було стільки, що вони килимом устелили авансцену.

Пугачова замовила варену картоплю з зеленню та тушковані овочі

— Я вже думала, що мене тут забули, — каже Алла Борисівна. — А, виявляється, ні. От як ви мене любите!

Виконала хіти останніх років — "Зона", "Тысячу лет", "Свеча горела", "Белый снег" та "Спи спокойно, страна". Запросила на сцену співака Майка Мироненка, 19 років. Він — учасник "Фабрики зірок — 5". Хлопець виконав дві пісні й утік за куліси. Потім знову вийшла Алла Борисівна. Вона переодяглася в коротку сукню-балдахін із зеленими блискітками.

Концерт тривав півтори години. Іще 20 хвилин примадонна співала на біс. А публіка стоячи аплодувала. Останню пісню "Этот мир придуман не мною" зал співав разом із Пугачовою. На концерт прийшли дружина народного депутата Анатолія Кінаха Марина, колишній прем"єр-міністр Валерій Пустовойтенко, Олена Мозгова, артист Андрій Данилко, співачки Наталя Могилевська і Тіна Кароль. Вони сиділи у партері, де квитки коштують до 1500 грн.

Після концерту Алла Борисівна з Майком Мироненком поїхали до готелю.  А ввечері наступного дня примадонна подалася на концерт до Львова.

Зараз ви читаєте новину «Алла Пугачова відкачала жир зі стегон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути