вівторок, 31 грудня 2013 06:33

Запечену індичку з яблуками замовляють на новорічний стіл за 270 грн

Запечену індичку з яблуками замовляють на новорічний стіл за 270 грн
Фото: www.malecha.org.ua

У Вінниці почали замовляти запечену індичку та качку з яблуками. Ця послуга діє вже два тижні спеціально до новорічно-різдвяних свят. Кілограм готової тушки коштує 90 гривень.

"Кури-гриль уже приїлися. Їх ніхто не бере. Люди хочуть чогось новенького. Як тільки роздали флаєра з послугою, відразу посипалися дзвінки. Зрозуміли, що ця птиця популярна, на неї є попит. Багато жінок чесно зізнаються, що не хочуть стояти на кухні біля плити. По декілька годин обробляти ту індичку чи качку. По ціні виходить однаково, що самому зробити", - розповідає партнер директора місцевого ресторану 44-річний Валерій Токарчук.

Заправляють тушку індички та качки яблуками сорту "Сніжний кальвін" та "Голден". Вони солодкі. Додають сухофрукти та грецькі горіхи. Маринад готують за власним фірмовим рецептом.

"Рецептом ні з ким не ділимося. Від того маринаду м'ясо дуже соковите, м'яке і не пересушене. Ще фаршируємо рибу. Вибираємо карп або товстолоб. Найбільше беруть змішаний фарш цих рибин. Додаємо печиво. Смак неповторний", — говорить Токарчук.

Замовлення можна зробити за 3-4 години до застілля. Привозять у запакованій герметичній  упаковці без запізнень.

"В індичці приблизно три кілограми. Відповідно коштує вона 270 гривень. Її варто замовляти на бенкети. Для маленьких сімейних свят пропонуємо качку. Наступного дня зідзвонюємося з клієнтами і слухаємо відгуки. Поки все добре. Ми не зацікавлені втрачати клієнтів. За цих два тижні є вже постійні".

Зараз ви читаєте новину «Запечену індичку з яблуками замовляють на новорічний стіл за 270 грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути