Салаті із помідорами, фетою, кабачками і руколою - справжній вітамінний "вибух". Він поживний та смачний. Заправляється сумішшю оливкової олії і бальзамічного оцту. Готується за лічені хвилини.
Інгредієнти:
молодий кабачок - 2 шт.
рукола - 150 г
помідор - 3 шт.
фета або бринза - 100 г
оливкова олія і бальзамічний соус - за смаком
сіль - за смаком
Приготування:
Нарізані кружечками кабачки обсмажити на грилі, або сковорідці до готовності. Подрібнити руколу. Нарізати помідори дольками, сир - кубиками. З'єднати всі інгредієнти, посолити, заправити олією і бальзамічним соусом.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Салат з помідорами та базиліком подають, як гарнір до м'яса
М'ятний салат - незвичайна, але оригінальна страва. Додають бринзу та селеру, заправляють лимонним соком.
Коментарі