Ніна Соломаха, 49 років, із селища Чернігівка Чернігівського району Запорізької області створила власний рецепт м'ятного салату. Називає його "вітамінною бомбою".
— Гостей завжди стараюся здивувати чимось новим. Якось експериментувала і зробила власний салат. Для нього чищу яблуко і нарізаю кубиками. Поливаю соком половини лимона. Так само кришу стебло селери та 50 грамів бринзи. Сиплю 1 столову ложку подрібнених горіхів і поливаю 3 ложками оливкової олії. Ріжу п'ять-сім листків м'яти. Солю за смаком. Перемішую та перекладаю у салатник.
Також люблю готувати салат "Морський". Ріжу кубиками 200 грамів крабових паличок і три варені яйця. Додаю 150 грамів консервованої кукурудзи та 200 грамів морської капусти. Кидаю дрібку солі й заправляю 2 столовими ложками майонезу. Замішую салат за 15 хвилин до подачі, щоб відстоявся.
Коментарі