Ексклюзиви
Пʼятниця, 10 липня 2020 13:15

Салат з помідорами та базиліком подають, як гарнір до м'яса

Салат з помідорами та базиліком подають, як гарнір до м'яса
Помідори - універсальна їжа: вони смачні сирими, в салатах або на бутербродах, тушковані, печені та в'ялені. Фото:salat.multipovara.ru

Іноді, чим менше у страві інгредієнтів, тим вона смачніша. Салат із помідорів і базиліком одна із таких страв. Готується за 10 хвилин. Подається, як гарнір до м'яса.

Інгредієнти:

помідори чері - 200 г

червона цибуля - 1 шт.

помідор звичайний - 3 шт.

базилік - 3 гілочки

оливкова олія - 1 ст. л.

винний оцет - 2 ч. л.

сіль, перець - за смаком

Приготування:

Помідори чері розрізати навпіл, звичайні томати - скибочками, цибулю - кільцями. Пошматувати базилік руками. Завдяки цьому листя віддадасть гірковато-солодкуватий присмак і наповнить страву пікантними нотками. Змішати усі компоненти між собою. Заправити салат олією, оцтом та додати спеції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Легкі та поживні: найкращі рецепти літніх салатів

Салат "Веселка" готуют з пшоном. Щоб каша була розсипчаста - додають масло.

Зараз ви читаєте новину «Салат з помідорами та базиліком подають, як гарнір до м'яса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 220
Голосування Який результат покаже збірна України з футболу на Євро-2020/21?
  • 1) не вийде з групи
  • 2) дійде до 1/8 фіналу
  • 3) дійде до 1/4 фіналу
  • 4) дійде до 1/2 фіналу
  • 5) дійде до фіналу
  • 6) виграє турнір
Переглянути