Іноді, чим менше у страві інгредієнтів, тим вона смачніша. Салат із помідорів і базиліком одна із таких страв. Готується за 10 хвилин. Подається, як гарнір до м'яса.
Інгредієнти:
помідори чері - 200 г
червона цибуля - 1 шт.
помідор звичайний - 3 шт.
базилік - 3 гілочки
оливкова олія - 1 ст. л.
винний оцет - 2 ч. л.
сіль, перець - за смаком
Приготування:
Помідори чері розрізати навпіл, звичайні томати - скибочками, цибулю - кільцями. Пошматувати базилік руками. Завдяки цьому листя віддадасть гірковато-солодкуватий присмак і наповнить страву пікантними нотками. Змішати усі компоненти між собою. Заправити салат олією, оцтом та додати спеції.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Легкі та поживні: найкращі рецепти літніх салатів
Салат "Веселка" готуют з пшоном. Щоб каша була розсипчаста - додають масло.
Коментарі