Цвітна капуста - справжній суперфуд, який варто включити в раціон кожного. Вона багата на вітаміни, мінерали та антиоксиданти, що робить її незамінною для здорового харчування.
Цвітна капуста не тільки збагачує раціон корисними речовинами, але й відкриває безліч смакових можливостей. Цей овоч чудово поєднується з різними інгредієнтами та підходить для приготування як основних страв, так і гарнірів.
Спробуйте приготувати хрумку цвітну капусту у сирній паніровці і ви захочете подати її до сімейного столу ще не раз.
Інгредієнти
600 г цвітної капусти
60 г сухарів панірувальних
100 г твердого сиру
0,5 ч. л. солі
1 ч. л. паприки
0,5 ч. л. сушеного часнику
2 яйця
Як приготувати
Розділіть на суцвіття цвітну капусту й відваріть протягом 3-4 хв. у підсоленій воді.
Тим часом збийте яйце до однорідної маси. Сухарі змішайте з натертим сиром та спеціями.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Омлет із цвітною капустою: записуйте рецепт італійського сніданку
Коли капуста прохолоне, візьміть суцвіття, обмокніть його спочатку у яйці, а потім у панірувальній суміші. Викладіть на деко, змащене олією й поставте у розігріту духовку запікати при температурі 200 градусів протягом 25 хв.
Ситну та неймовірно смачну страву для обіду чи вечері можна приготувати всього за 30 хв.
Шеф-кухар GialloZafferano поділився рецептом приготування цвітної капусти з моцарелою. Подавайте страву в гарячому вигляді.
Коментарі