Млинці вважаються ранковою стравою. Їх можна поєднувати з різними соусами та начинками. Виходить поживний та збалансований сніданок. Щоб урізноманітнити їх смак, акцент варто робити не на начинці, а самому тісті. Для цього в нього труть багато трвердого сиру та зелені. При нагрівання сир тягнеться, а петрушка дає аромат.
Інгредієнти:
борошно - 1 ст.
молоко - 1.5 склянки
сир (твердий) - 150 г
яйця - 2 шт.
петрушка - 1 пучок
розпушувач - 1 ч.л.
цукор - 1 ч.л.
сіль - 1 ч.л.
олія - 1 ст.л.
масло вершкове - 50 г
часник - 1 зубчик
Приготування:
Сир натерти на дрібній тертці.
Петрушку вимити, добре просушити, дрібно нарізати.
Борошно просіяти. Часник видавити через прес. Яйця збити міксером з сіллю і цукром в піну.
Молоко трохи підігріти, влити в яєчну масу і добре перемішати.
Читайте також: Сирний соус з петрушкою готують до крекерів або дерунів
Потім додати борошно і розпушувач, ще раз збити. Всипати сир, часник, подрібнену зелень і влити
Коментарі