Київський ресторан Chef's Table потрапив до гіду 50 Best Discovery.
Цей заклад став першим серед українських ресторанів, які потрапили в цей список. Про це повідомив засновник Chef's Table і шефкухар Володимир Ярославський в Instagram.

"Дізнавшись про це, я на деякий час згадав своє мирне життя. Коли я, як і кожен українець, мріяв створювати щось нове й унікальне. Тоді ми з командою відкрили перший в Україні ресторан з сет-меню високої, авторської кухні Chef's Table. Ресторани з дегустаційними сетами замість меню – звична справа для сегмента fine dining, але відносно нова історія для українського ресторанного бізнесу", – зазначив він.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали п'ять продуктів, які не можна розігрівати
Ярославський разом з шефкухаркою Елеонорою Барановою і командою ресторану багато вчилися та надихалися.
"Адже за нашими вечерями було чимало роботи. Для гостей це вечеря як особлива подія, для нас же – експеримент і можливість працювати в принципово іншому форматі. Звісно, були й мрії про визнання, щоб у світі дізналися, що українська кухня є сучасною та одночасно має давню історію й глибоку культурну основу. Але ми ніяк не очікували на це саме зараз. А тому, ця новина для нас ще більш приємна", – написав він.

50 Best Discovery – це гід з місцями, які варто відвідати, складений світовими експертами головної премії барної культури The World's 50 Best Bars. У 2021 році до гіду увійшов перший київський бар Parovoz Speak Easy.
Коментарі