четвер, 13 жовтня 2016 10:18

Сирний соус з петрушкою готують до крекерів або дерунів

Коли набридають звичні страви, господині починають удосконалювати їх або готувати до них соуси. Теж саме стосується й дерунів. З чим уже їх тільки не готували. Накйсмачніше зробити за класичним рецептом, але подати разом з сирним соусом. Його вершковий присмак чудово поєднується із часником та петрушкою. Не менш смачно їсти з ним і крекер.

Автор: 12tomatoes.com
 

Інгредієнти:

Сир м'який - 450 г

Сметана - 1/4 склянки

Петрушка - 1 ст. л (дрібно нарізати)

Зелена цибуля - 1 ст. л (дрібно нарізати)

Часникова сіль - 1/2 ч. л

Перець чорний - 1/4 ч. л

Приготування:

У невеликій мисці змішайте сир і сметану. Перемішайте до однорідної консистенції.

Додайте дрібно нарізані цибулю і петрушку, часникову сіль і перець. Ретельно перемішайте.

Читайте також: Смородиновий соус з коньяком робить страви з птиці вишуканими

Спробуйте і додайте сіль і перець, якщо необхідно.

Якщо хочете отримати більш однорідну консистенцію, скористайтеся блендером.

Перекладіть готовий соус в невеликий контейнер або керамічну піалу і подавайте.

Зараз ви читаєте новину «Сирний соус з петрушкою готують до крекерів або дерунів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути