Коли набридають звичні страви, господині починають удосконалювати їх або готувати до них соуси. Теж саме стосується й дерунів. З чим уже їх тільки не готували. Накйсмачніше зробити за класичним рецептом, але подати разом з сирним соусом. Його вершковий присмак чудово поєднується із часником та петрушкою. Не менш смачно їсти з ним і крекер.
Інгредієнти:
Сир м'який - 450 г
Сметана - 1/4 склянки
Петрушка - 1 ст. л (дрібно нарізати)
Зелена цибуля - 1 ст. л (дрібно нарізати)
Часникова сіль - 1/2 ч. л
Перець чорний - 1/4 ч. л
Приготування:
У невеликій мисці змішайте сир і сметану. Перемішайте до однорідної консистенції.
Додайте дрібно нарізані цибулю і петрушку, часникову сіль і перець. Ретельно перемішайте.
Читайте також: Смородиновий соус з коньяком робить страви з птиці вишуканими
Спробуйте і додайте сіль і перець, якщо необхідно.
Якщо хочете отримати більш однорідну консистенцію, скористайтеся блендером.
Перекладіть готовий соус в невеликий контейнер або керамічну піалу і подавайте.
Коментарі