
Сирні палички - хрустка закуска, яку готують з моцарели або твердого сиру. Обсмажують у фритюрі чи на пательні з великою кількістю олії. Відмінно смакує з пивом та вином.
Інгредієнти:
Твердий сир моцарелла - 400 г.
Яйця - 3 шт.
Рослинна олія без запаху - для фритюру.
Борошно пшеничне - 200 г.
Панірувальні сухарі - 100 г.
Олія - за смаком.
Приготування:
Збити яйця. В одну тарілку насипати борошно, в іншу - панірувальні сухарі. Сир нарізати брусочками шириною в сантиметр і довжиною 9 см. Розігріти сковороду. Занурити сир спочатку в яйце, потім у борошно. Повторити ще раз та обваляти в панірувальних сухарях. Обсмажити протягом 3-5 хв. Подавати гарячими з улюбленим соусом.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що приготувати на обід: трійка страв
Чебуреки - одна з улюблених страв кримських татар. Закуску готують із різними начинками: фаршем, грибами, сиром. Обсмажують у великій кількості олії на сковороді.
Коментарі