Ексклюзиви
понеділок, 10 жовтня 2016 16:25

Шоколадний торт з млинців мастять вершковим кремом
6

Фото: vk.com/recepteka

Млинцевий торт, на відміну від звичного, не потрібно пекти в духовці. Готують його на сковороді і потім поливають розтопленим шоколадом. Виглядає такий десерт оригінально. Коли гості бачать такі ласощі то дивуються як самі до цього не додумалися.

Інгредієнти:

Борошно - 1,2 ст.

Сода харчова - 1 ч. л.

Цукор - 0,5 ст.

Сіль - 0,2 ч. л.

Какао - 4 ст. л.

Олія - ​​4,5 ст. л.

Ванільний екстракт - 2 ч. л.

Молоко - 1,5 ст.

Вершки 35-40% - 1 ст.

Цукор - 4 ст. л.

Розтоплений молочний шоколад - 90 г

Приготування:

Змішаємо борошно, соду, какао, цукор і сіль.

Додамо олію, ваніль і молоко.

Нагріємо сковороду і виливаємо в цент чверть склянки тіста.

Коли з'являться бульбашки, перевернемо млинець.

Коли усі вони охолонуть, зіб'ємо вершки з цукром.

Помастимо кремом млинці, формуючи торт.

Читайте також: Торт "Снікерс" мастять повітряним кремом з карамеллю

Прикрасимо залишками вершків і фруктами.

Поллємо розтопленим шоколадом.

Зараз ви читаєте новину «Шоколадний торт з млинців мастять вершковим кремом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути