![Торт "Снікерс" мастять повітряним кремом з карамеллю](https://static.gazeta.ua/img/cache/preview/727/727732_w_300.jpg?v=0)
Торт "Снікерс" має настільки незрівнянний смак, що його треба скуштувати хоча б шматочок. Потім гарантовано буде важко зупинитися на одному. Хоча торт називається Снікерс, він набагато смачніший, ніж усім відомі цукерки. Цей десерт просто тане в роті. Але разом з тим і хрустить завдяки горішкам. Незважаючи на те, що тісто пісочне, він виходить дуже повітряним.
Якщо точно слідувати рецепту, то торт виходить досить значних розмірів. Тому можна зменшити пропорції вдвічі.
Інгредієнти:
Борошно - 2 склянки
Сметана - 2 склянки
Цукор - 1, 5 склянки
Яйця - 3 шт.
Розпушувач - 1/2 ч. л.
Для крему:
Варене згущене молоко -1 банку
Масло вершкове - 250 г
Горіхи - за смаком
Родзинки - за смаком
Приготування:
Для приготування тіста в ємності змішуються сметана, цукор, яйця, борошно і розпушувач. Воно поділяється на три коржі, кожен з яких окремо випікається в духовці по 30-40 хвилин.
Якщо ви не хочете, щоб верхня частина коржа підгоріла, то накрийте форму мокрим пергаментним папером. Її ж можна покласти і на дно форми.
Крем збивається з вареного згущеного молока і розтопленого вершкового масла.
Читайте також: Шоколадний торт перемащують йогуртовим кремом із лайму
Після цього в суміш додають подрібнені горіхи і родзинки.
Ви змащуєте вийшов кремом кожен корж і залишаєте просочитися на ніч.
Найкраще поставити ваш кулінарний шедевр в холодильник.
Коментарі