В'ялені помідори – універсальна закуска на кухні. Їх використовують у приготуванні пасти, піци та інших страв. Це відмінне доповнення до різних страв
Про це пише фуд-блогер Валерія Чепішко в Інстаграм.
"Ця закуска вважається відмінним антидепресантом, адже покращує роботу нервової системи. В'ялені томати – "делікатес", який в магазині продається за високою ціною, а насправді коштує дешево. Приготувати їх вдома дуже легко. Важливо не пересушити помідори, вони повинні залишитися м'якими й вологими", – зазначила Валерія Чепішко.
Інгредієнти:
Маленькі м'ясисті помідори – 1 кг
Часник – 6 зубців
Оливкова олія
Італійські трави
Приготування:
Помідори розрізати навпіл і викласти на деко з фольгою або пергаментним папером.
Посипати томати сіллю й травами. Розкласти нарізаний часник і покропити оливковою олією.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як швидко зробити ідеальні сирники: п'ять рецептів від дієтолога
Поставити в розігріту до 80 градусів духовку на 4 год. і періодично відкривати дверцята, щоб виходила волога.
Готові помідори викласти в банку шарами: томати, трави, часник, оливкова олія і повторити комбінацію.
Закрити банку і дати повністю охолонути. Зберігати закуску потрібно в холодильнику. ⠀
Кавові коктейлі особливо популярні восени. Бо не лише зігрівають, але й збадьорюють. При цьому не потребують складного процесу приготування та великої кількості інгредієнтів. Все швидко, просто та смачно.
Коментарі