Сирні конвертики в духовці - ідеальний варіант для швидкого та смачного сніданку, перекусу в школу чи на роботу.
Вони легко готуються, виходять ніжними всередині та з хрусткою скоринкою зовні.
Рецептом поділилась фудблогерка з ніком ann_.food в Іnstagram.
Сирні конвертики: рецепт
Інгредієнти
лаваш- 2 листи
кисломолочний сир -200 г
твердий сир -100-150 г
майонез(сметана) - 1 ст.л.
зелень
сіль
чорний перець
жовток для змащування
кунжут
олія для змащування пергаменту.
Інгредієнтів може бути більше або менше, в залежності від того скільки будете накладати в всередину.
Як приготувати
Лаваш нарізати на смужки.
Підготувати начинку. Змішати кисломолочний сир, тертий твердий сир, майонез ( або сметану) сіль та чорний перець за смаком. Додати дрібно нарізану зелень за смаком.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Готуємо вдома хрусткі сирні палички: рецепт для тих, хто постійно зайнятий
Загорнути конвертики. Вільний край закласти всередину.
Змастити жовтком та посипати кунжутом. Випікати в духовці при температурі 180 градусів приблизно 15 хвилин.
Переглянути цей допис в Instagram
Рулети з лавашів - це той вид страв, які найлегше приготувати і при цьому отримати чудовий смачний результат.
Час приготування обмежується 5 хвилинами, а навички - вмінням скрутити лаваш. Це особливо актуально при нестачі вільного часу або відсутності електроенергії, адже для лаваша з тунцем вам не потрібен жоден електричний девайс.
Коментарі