середа, 04 березня 2020 02:28

Схуднення за сніданок: назвали 5 варіантів смачного початку дня

Схуднення за сніданок: назвали 5 варіантів смачного початку дня
Як схуднути від сніданку: 5 дієтичних продуктів Фото: healthapple.info

Ефективне схуднення має ґрунтуватися на кардинальній зміні підходу до самої системи харчування. Для забезпечення стійкого результату дієтологи рекомендують дотримуватися правильного харчування. Зокрема, сніданку. Він запускає обмін речовин та допомагає не набрати в тарілку зайвих калорій за обідом.

Про це повідомляє Times Now.

Правильний сніданок повинен містити клітковину, білки та корисні жири. Потрібні поживні нутрієнти, забезпечить наш організм енергією зробить харчування повноцінним, допоможе запобігти переїданню упродовж дня.

Вівсянка

Найкращий спосіб почати ранок – це тарілка поживної вівсяної каші з фруктами та горіхами. Вона багата на клітковину та антиоксиданти, при цьому вона не надто калорійна та корисна для серця.

Яйця

Варені яйця або омлет – чудовий вибір для сніданку. Яйця дуже ситні, містять багато білків та корисного для печінки холіну.

Ягоди

Полуниця, чорниця, малина та ожина багаті на клітковину та антиоксиданти, вони зміцнюють серце та пам'ять, допомагають регулювати обмін речовин, пришвидшують схуднення і уповільнюють старіння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дієтолог розповів, як правильно почати Великий Піст

Горіхи

В горіхах міститься багато калорій та жирів, але, якщо їх не переїдати, ви не погладшаєте, оскільки всіх жирів із горіхів наше тіло не засвоює. Більше того, в горіхах містяться "хороші" ненасичені жири, які можуть допомогти знизити холестерин. Горіхи також корисні для серця і допомагають регулювати рівень цукру в крові, що робить їх ідеальним доповненням до сніданку.

Протеїновий коктейль

В домашніх умовах ви можете приготувати коктейлі з бананів, нежирного молока, горіхів, насіння льону, цільного вівса, тощо. Такі коктейлі допомагають стабілізувати рівень цукру в крові та сприяють схудненню.

Калорійний сніданок та рання вечеря допоможуть спалити більше калорій.

"Ситному сніданку слід віддавати перевагу перед великим обідом. Ця рекомендація може бути застосована до здорових людей для запобігання метаболічних захворювань, таких як діабет, а також до пацієнтів з надлишковою вагою та ожирінням для зниження маси тіла", — розповіла провідний автор дослідження Джуліана Ріхтер з Центру мозку, поведінки та обміну речовин Любекського університету в Німеччині.

Зараз ви читаєте новину «Схуднення за сніданок: назвали 5 варіантів смачного початку дня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути