Трендовий кебаб стрімко підкорює соцмережі, а його головна перевага - простота та вибуховий смак, який легко повторити вдома.
Фудблогер Олександр Огороднік ділиться точним рецептом, завдяки якому навіть буденна вечеря перетворюється на святкове застілля.
"Тонко розкачаний фарш, соковите м'ясо, томати, перець, маринована цибулька і мій улюблений соус із тахіні. Простий, але виходить очманіти який смачний, я вже готую третій день поспіль", - говорить Огороднік.
Кебаб
Інгредієнти
Фарш:
500 г яловичини
50 г цибулі
10 г солі
½ ч.л. перцю
1 ч.л. копченої паприки
½ ч.л. куміну
½ ч.л. коріандру
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як приготувати люля-кебаб вдома: простий рецепт від Клопотенка
Як приготувати
Замішайте фарш, розкачайте між пергаментом максимально тонко, зніміть верхній лист, скрутіть у рулет.
Овочі:
2 томати, 2 гострі перці, оливкова олія
Запікати при 200°С - 20 хв.
Соус:
50 г тахіні
200 г грецького йогурту
20 г лимонного соку
5 г часнику
Сіль, перець
Маринована цибуля:
Сіль, перець, лимон, олія, кріп.
Збірка:
На тортилью - по ~130 г м'яса, 1,5 ст.л. соусу, томати, перець, цибулька. Скрутити, обсмажити - і насолоджуватися.
Переглянути цей допис в Instagram
Якщо шукаєте страву, яку можна швидко приготувати і буде смачною, то мітболи в сирно-грибному соусі - саме те, що потрібно.
Соковиті м'ясні кульки, вкриті ніжним соусом із грибами та сиром, стануть улюбленою стравою вашої родини.



















Коментарі