
Традиційно сирники готують на сніданок. Адже це проста, корисна та смачна страва, яка довподоби усім членам родини. Класичний смак доволі легко урізноманітнити. Варто лише додати фрукти, ягоди, шоколад, або улюблений сироп.
Інгредієнти:
сир 5% — 400 г
яйце — 1 шт.
сіль — за смаком
борошно — 1 ст. л.
цукор — 2 ст. л.
ваніль — 10 г
Приготування:
Перебити у блендері сир та яйця до однорідної маси. Додати сіль, борошно, цукор та ваніль. Замісити тісто. Поверхню присипати борошном і руками сформувати сирники. Обсмажити по 4 хвилини з обох боків на рослинній олії до рум'яної скоринки. Можна накрити кришкою, щоб вони добре пропеклися всередині. Готові сирники викласти на паперовий рушник, щоб позбавитися зайвого жиру. Подаватити до столу гарячими.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Краківський сирник настоюють годину в теплі
Панкейки - популярний американський десерт. Місцеві його обожнюють їсти на сніданок, так само, як ми сирники. Адже готується швидко. Не потребує багато інгредієнтів.
Коментарі