Ексклюзиви
середа, 19 серпня 2020 09:45

Пишні та корисні: сирники подають із ягодами

Пишні та корисні: сирники подають із ягодами
Фото: mycook.gallery Секрет хороших сирників полягає в правильному виборі кисломолочного сиру. Він не повинен бути занадто вологим, інакше доведеться додавати багато борошна.

Традиційно сирники готують на сніданок. Адже це проста, корисна та смачна страва, яка довподоби усім членам родини. Класичний смак доволі легко урізноманітнити. Варто лише додати фрукти, ягоди, шоколад, або улюблений сироп.

Інгредієнти:

сир 5% — 400 г

яйце — 1 шт.

сіль — за смаком

борошно — 1 ст. л.

цукор — 2 ст. л.

ваніль — 10 г

Приготування:

Перебити у блендері сир та яйця до однорідної маси. Додати сіль, борошно, цукор та ваніль. Замісити тісто. Поверхню присипати борошном і руками сформувати сирники. Обсмажити по 4 хвилини з обох боків на рослинній олії до рум'яної скоринки. Можна накрити кришкою, щоб вони добре пропеклися всередині. Готові сирники викласти на паперовий рушник, щоб позбавитися зайвого жиру. Подаватити до столу гарячими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Краківський сирник настоюють годину в теплі

Панкейки - популярний американський десерт. Місцеві його обожнюють їсти на сніданок, так само, як ми сирники. Адже готується швидко. Не потребує багато інгредієнтів.

Зараз ви читаєте новину «Пишні та корисні: сирники подають із ягодами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути