Панкейки - популярний американський десерт. Місцеві його обожнюють їсти на сніданок, так само, як ми сирники. Адже готується швидко. Не потребує багато інгредієнтів.
Рецептом незвичних млинців поділився шеф-кухар Антон Васильєв для Единственная.
Інгредієнти:
яйця - 2 шт.
маскарпоне - 400 г
манка - 150 г
цукрова пудра - 2 ст. л.
малинове варення - за смаком
малина - за смаком
Приготування:
Змішати маскарпоне, цукрову пудру, манку, яйця та муку. Обсмажити на сковороді без олії. Готові млинці викласти один на одного. Слої змастити маскарпоне та малиновим варенням. Прикрасити ягодами та фруктами.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мереживні млинці роблять дірявою пляшкою
Основа дієтичних млинців - вівсянка. Їх готують на антипригарній сковороді без олії.
Коментарі