Ексклюзиви
пʼятниця, 09 серпня 2019 15:30

Фітнес-млинці готують трьох видів

Автор: 24tv.ua
  Фітнес- млинці можуть їсти навіть ті, хто сидить на дієті
Фітнес- млинці можуть їсти навіть ті, хто сидить на дієті

— Для вівсяних млинців збиваю два яйця і один яєчний білок. Додаю по чотири столові ложки меленої вівсянки та сметани жирністю 10 відсотків. Добре перемішую, — говорить 39-річна Валентина Козаренко з Білої Церкви.

Смаже тоненькі млинці на антипригарній сковороді до золотистої скоринки. Так корисніше. Якщо такої пательні немає, можна готувати на оливковій олії. До млинців підійдуть як солоні, так і солодкі начинки.

— Для бананових оладок очищую від шкірки один банан, кладу у глибоку миску і роблю з нього пюре. Два яйця збиваю міксером або виделкою і змішую з бананом. Завдяки фрукту страва виходить дуже солодка, тому додатково її підсолоджувати не треба. Прикрашаю оладки меленими волоськими горіхами, — веде далі.

Перед приготуванням шоколадних млинців робить борошно із вівсяних пластівців. Перебиває їх на блендері. У глибокій посудині змішує 100 г борошна, одну столову ложку какао і два яйця до однорідної маси. Смаже до готовності. Такі млинці найкраще смакують із медом. Іноді жінка доповнює їх кисломолочним сиром, фруктами або горіхами.

Зараз ви читаєте новину «Фітнес-млинці готують трьох видів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Найбільше читають