
Головна умова вдалого напою - плитка чорного шоколаду. Щоб поліпшити смак, додають спеції – корицю, ваніль, мускатний горіх. Визначити якість гарячого шоколаду допоможе його консистенція. Вона має бути кремовою.
Інгредієнти:
молоко - 1 склянка
вершки - 1-2 склянки
мед - 2 ст.л.
кориця - 1 ст.л.
чорний шоколад - 100 г
ванілін – за смаком
маршмелоу – за смаком
Приготування:
Збити вершки з ваніллю. У сотейнику з'єднати молоко, мед і корицю. Нагріти не доводячи до кипіння. Зняти з вогню, додати шоколад. З'єднати отриману суміш з вершками, перемішати. Прикрасити збитими вершками, тертим шоколадом та маршмелоу за смаком.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шоколадно-малиновий пиріг заливають заварним кремом
У фруктове суфле не додають цукор та барвники. Лише вершки, мед та фрукти.
Коментарі