понеділок, 14 вересня 2020 12:20

Простий рецепт: гарячий шоколад подають із вершками

Простий рецепт: гарячий шоколад подають із вершками
Для приготування напою найкраще підійде 50-70% гіркий шоколад.Фото: needpix.com

Головна умова вдалого напою - плитка чорного шоколаду. Щоб поліпшити смак, додають спеції – корицю, ваніль, мускатний горіх. Визначити якість гарячого шоколаду допоможе його консистенція. Вона має бути кремовою.

Інгредієнти:

молоко - 1 склянка

вершки - 1-2 склянки

мед - 2 ст.л.

кориця - 1 ст.л.

чорний шоколад - 100 г

ванілін – за смаком

маршмелоу – за смаком

Приготування:

Збити вершки з ваніллю. У сотейнику з'єднати молоко, мед і корицю. Нагріти не доводячи до кипіння. Зняти з вогню, додати шоколад. З'єднати отриману суміш з вершками, перемішати. Прикрасити збитими вершками, тертим шоколадом та маршмелоу за смаком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шоколадно-малиновий пиріг заливають заварним кремом

У фруктове суфле не додають цукор та барвники. Лише вершки, мед та фрукти.

Зараз ви читаєте новину «Простий рецепт: гарячий шоколад подають із вершками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути