Приму-балерину Катерину Кухар часто запитують про те, як їй вдається тримати себе в ідеальній формі. Тому Катерина вирішила поділитися своїм меню на день. Ось приблизне меню одного дня прими в період вимушених вихідних.
"Мій раціон харчування практично не змінився, - розповідає прима. - Ранок я завжди починаю зі склянки теплої води з лимоном. Потім обов'язково чашечка свіжозвареної кави з лимоном і кардамоном. Вчора на сніданок у мене було одне варене яйце некруто і маленька шоколадна цукерка. Сьогодні я снідала сиром Dorblu, а на десерт була знову одна цукерка.
Денний перекус складався зі шматочка хліба зі злаками, маслом і щучою ікрою. Хліба з'їдаю максимум один шматочок в день, як правило на сніданок, дуже рідко на обід. Також їм одну чайну ложечку коктейлю Амосова: чорнослив, інжир, курага, родзинки, мед, волоські горіхи, лимон.
На обід - легкий суп, бульйон який готувався на морепродуктах - наприклад, червоній рибі. Після додаємо овочі, цибулю порей, брокколі, стручкову міні кукурудзу, спаржу, стручкову квасолю, гриби і цукіні. Я люблю, щоб вони були аль денте, трохи хрустіли, тому гриби і цукіні додаємо в самому кінці ", - ділиться секретами балерина.
Зараз вона з задоволенням під час обіду дозволяє собі келих білого або червоного вина.
"На вечерю краще овочі, які можуть бути як свіжі, так і приготовані на пару або гриль, а до них люблю рибу або морепродукти. Хоча трапляється, що тішу себе хачапурі з сиром і м'ясом або ж можу дозволити собі смажену картопельку, класичну піцу на тонкому тісті.
Чого я однозначно не їм на ніч - макарони, торти. Особливо не люблю бісквітне тісто. Також намагаюся не переїдати, а навпаки після прийому їжі залишатися з легким відчуттям голоду. Якщо Саша мені принесе ароматний французький круасан, я його весь ніколи не з'їм, а поділю на три частини і з'їм тільки одну з них.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як приготувати пухкі мафіни з черствої паски
Увечері люблю трав'яні чаї. Їх, як правило, мені робить Саша. Вони у нього просто чарівні, з імбирем, червоним перцем, лаймом, з медом, з м'ятою, мелісою, з ромашкою, лавандою або чебрецем ", - каже Катерина Кухар.
Прима-балерина Катерина Кухар під час "вимушеного відпочинку" вирішила поекспериментувати зі своїм образом і освітлити колір волосся. Балерина на 33-й день карантину перефарбувалася з брюнетки в коньячний блонд.
Коментарі