Рецепт гарбузового пирога припаде до смаку і дітям і дорослим. Він досить простий, тому його буде нескладно приготувати навіть малюкам.
Інгредієнти:
Листкове тісто - 500 грам
Гарбуз 600 - грам
Курага 0,5 - склянки
Цукор 1/4 - склянки
Горіхи 1 - жменя
Сиру гарбуз натерти на середній тертці. Змішати з цукром і порізаною курагою. При бажанні покласти крупно подрібнені горіхи. Також можна додати корицю за смаком. Тісто розкачати, покласти у форму 26~28см, звисаючі краї обрізати. Обрізки розкачати і нарізати смужками.
На тісто викласти гарбуз. Зверху навхрест покласти смужки.
Форму затягнути фольгою і випікати при 180~200°C 35~40 хвилин.
Як зпечеться, зняти фольгу і дати охолонути.




















Коментарі