Єлизавета Глінська в Instagram розкрила найсмачніший рецепт домашніх курячих котлет. Виходять ніжні, повітряні та ароматні.
"В моїй родині обожнюють котлети з телятини, індички та курки. Так, як їх готує моя матуся, не готує ніхто. Секрети всі вивідала та готова ділитися із вами", - каже Глінська.
Інгредієнти:
курячий фарш - 1 кг
цибуля - 2 шт.
картопля - 1-2 шт.
батон - 100 г
молоко - 150 мл
сіль, перець, часник - за смаком
манна крупа - 150 г
олія - для обсмаження
Приготування:
Картоплю та цибулю нарізати великими шматками та пропустити через м'ясорубку. Батон залити молоком. Додати спеції та змішати всі інгредієнти із фаршем. Накрити харчовою плівкою та прибрати в холодильник на годину. Сформувати котлети та злегка присипати манною крупою. На розігрітій сковороді обсмажити котлети до рум'яності. Довести до готовності, додатково протушкувавши під кришкою.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Глінська поділилася рецептом заварного тіста для вареників
Під час Великого посту спосіб життя всіх вірян кардинально змінюється, як і раціон. Більшість звичних продуктів харчування з релігійних міркувань заборонена, через що перший час важко наїстися досхочу. Ми підібрали топ-3 пісні страви, які не тільки ситні, але і смачні і прості в приготуванні.
Коментарі