понеділок, 23 грудня 2013 12:40

Мандариновий глінтвейн варять з цитрусових шкурок

Мандариновий глінтвейн варять з цитрусових шкурок
Фото: life-4-you.ru

Взимку дома збирається багато шкуринок з цитрусових. Їх шеф-кухар столичного ресторану "АВТО- ГРИЛЬ Мисливець" Олександр Ющенко радить вкидати у глінтвейн.

"Шкуринки з одного лимону, лайму, апельсину порвіть на шматки в каструлю. Вичавте сік з пари мандарин. Чим більше різних цитрусових, тим ароматніший глінтвейн. Додайте спеції: 6 гвоздик, паличку кориці.  Грам 200 цукру. Вина лийте стільки, щоб покрило цукор й доведіть до кипіння цю суміш".

Глінтвейн проварює на тихому вогні, поки не розчиниться цукор. Виливає решту вина, яке залишилось в пляшці. Додає 2 зірочки анісу й томить напій ще хвилин 5. Глінтвейн з пляшки червоного сухого вина та шкурок цитрусових готовий.

"Сухе вино кислувате, тому цукор необхідний. Його можна замінити медом. Паличку кориці на порошок, але тоді його треба класти в кінці приготування".

Зараз ви читаєте новину «Мандариновий глінтвейн варять з цитрусових шкурок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути